Home / Nieuws / Atelier over inrichting Elba

Atelier over inrichting Elba

Consortium Grensmaas organiseert woensdag 19 februari van 16.30 tot 18.30 uur een ontwerpatelier over de inrichting van de locatie Elba in Grevenbicht. Het atelier vindt plaats in het kerkje van Schipperskerk. Iedereen is welkom om ideeën aan te reiken voor de inrichting.

De organisatie van het atelier is een van de afspraken met de omgeving om initiatieven van bewonersgroepen waar mogelijk in te passen in het ontwerp voor Elba. Daarbij gaat het onder meer om het project tiny objects uit Grevenbicht en de omgevingsvisie Van Mooder Maas naar Grensmaas naar Maasvallei. Goede toegankelijkheid van Elba staat centraal bij die twee initiatieven.
Tijdens het atelier gaan Consortium Grensmaas en Natuurmonumenten als toekomstig beheerder van de natuur in Elba op informele wijze het gesprek aan met bewoners(groepen) op basis van een eerste ontwerp voor het gebied. Daarbij is alle ruimte voor aanvullende suggesties.
Met de uitkomsten van het atelier in de hand gaat Consortium Grensmaas aan de slag om een definitief plan te presenteren voor Elba dat kan rekenen op brede instemming van de omgeving.

Elba
De locatie Elba in Grevenbicht
Top